Dansschool 
'The right move'   

Lesrooster dansschool Badabounce Putten / Ermelo 2023/2024

Hierbij vind je het lesrooster voor seizoen 2023/2024. Wil jij meedoen om te kijken of dansen iets voor jou is? Dan ben je hartstikke welkom. voor een gratis proefles. Vul onderaan deze pagina je gegevens in of stuur een email naar info@badabounce.nl en je ontvangt van ons een uitnodiging en alle info.

Lesdag

Lestijden

Groep

Locatie

Dinsdag 

19.00 - 20.15 uur

Jong Volwassenen vanaf 14 jaar
Streetdance / Hip hop

Van Damschool

Woensdag

17.30 - 18.30 uur 

Dancekids  O10 jaar

Van Damschool


18.30 - 19.30 uur

Tieners  O13 jaar 

Van Damschool 

Klik hier voor onze tarieven. In de zomervakantie wordt geen lesgeld geïncasseerd. In de vakanties en op Feestdagen vinden er geen lessen plaats. 

Jeugdfonds Sport en Cultuur
Dansschool Badabounce werkt al jaren samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  Dit fonds betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren waar te weinig geld is. Op deze manier kun je toch bij ons komen dansen. Stuur ons een mailtje en wij helpen je in contact te komen met de juiste persoon bij het fonds en met je aanvraag.

Proefles bij dansschool Badabounce

Kom proberen of dansen iets voor jou is. en meld je aan voor een gratis proefles.  Je ontvangt van ons dan een bevestiging en een uitnodiging per mail met meer informatie! See you on the dancefloor!

Dansschool Badabounce werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de zomervakantie worden geen lesgelden geïncasseerd. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram