Dansschool 
'The right move'   

Funky openingsdans voor bruidsparen in Nijkerk en omstreken

 

 


Gaan jullie over enkele maanden trouwen en dromen jullie van een eigen spectaculaire openingsdans tijdens jullie huwelijksfeest? Dan kunnen de professionele choreografen van Badabounce jullie helpen deze droom te verwezenlijken. Badabounce heeft inmiddels al tientallen bruidsparen geholpen om een unieke en funky openingsdans neer te laten zetten op hun bruiloftsfeest. Maar ook een vader/dochter dans, dans met kind)eren) of een flashmob met meerdere mensen is voor ons geen probleem.

In het diepste geheim leren jullie als toekomstig bruidspaar in circa 3 tot 5 lessen van een uur een choreografie. Hierbij leveren jullie zelf de muziek(mix) aan en wordt de dans volledig aangepast op jullie wensen en niveau. 


Gezelligheid en je je op gemak voelen tijdens de lessen
De lessen vinden plaats in de professionele dansstudio van Badabounce voorzien van spiegels, zodat je jezelf kunt zien. De choreografie wordt in de verschillende lessen in delen aangeleerd. Als extra wordt er een filmpje gemaakt van de choreografie, uitgevoerd door de choreografen, die na iedere les wordt gemaild. Wij raden sterk aan om tussen de lessen door thuis te oefenen, zodat we de lessen kunnen gebruiken voor het aanleren en 'mooi maken' van de jullie dans.

Hebben jullie interesse of willen jullie meer informatie ontvangen? Vul dan direct hieronder het formulier in en ontvang van ons alle info. 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram