Dansschool Badabounce 

'The right move'   Dansschool Badabounce Streetdance Nijkerk, Putten Ermelo, Voorthuizen. 
Wij zijn dé professionele en enthousiaste allround dansschool waar kinderen, tieners, jongeren en volwassenen uit Nijkerk, Putten, Nijkerkerveen en omstreken, van 5 tot 70 jaar oud, van beginners tot gevorderd, energieke groepslessen volgen in Streetdance, Hiphop, Breakdance, Modern en meer. 

Danslessen Streetdance, Breakdance, Hiphop en meer
Voel je onder begeleiding van professionele dansdocenten welkom, veilig en op je gemak. Onze lessen zijn allround en vanwege de verschillende dansstijlen uniek. Bij ons leer je maar liefst vier verschillende choreo's per seizoen, die je twee keer per jaar kunt laten zien tijdens onze jaarlijkse demo in januari/februari en op de grote eindshows in het theater. Daarnaast hebben wij wedstrijdteams en verschillende extra optredens per jaar. De choreografieën zijn energiek en een goede workout voor iedereen.   

Bij ons is elke danser even belangrijk
Bij ons staat de danser altijd op de eerste plaats. Of je nu danst voor je plezier of op het hoogste niveau wil presteren in een van onze succesvolle wedstrijdgroepen. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en gezelligheid, maar ook plezier, kwaliteit en respect verliezen wij nooit uit het oog. Door ons gevarieerde lesaanbod dans je altijd met je leeftijdsgenoten op de juiste dansstijl en muziek. Lees hier alles over de verschillende lessen! 

Funky openingsdans / Wedding dance
Badabounce is tevens de plek voor bruidsparen die de tradities overboord gooien en hun bruiloftsgasten willen verrassen met een knallende funky openingsdans. Check snel onze Wedding dance pagina. 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram