Dansschool 
'The right move'   

Dansschool Badabounce Streetdance Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Voorthuizen 
Wij zijn dé professionele, energieke en enthousiaste allround dansschool waar kinderen, tieners, jongeren en volwassenen uit Nijkerk, Putten en omstreken, van 5 tot 70 jaar oud en van beginners tot gevorderd, energieke groepslessen volgen in Streetdance, Hiphop, Dancehall, Breakdance en Modern. 

Gratis proefles Streetdance, Breakdance, Hiphop en meer
Kom op elk moment een gratis proefles volgen. Voel je onder begeleiding van professionele dansdocenten welkom, veilig en op je gemak. Onze lessen zijn vanwege meerdere dansstijlen uniek. Leer vier verschillende choreo's per seizoen, altijd op je eigen niveau en met leeftijdsgenoten. De choreografieën zijn energiek en een goede workout voor iedereen. Lees meer over de lessen.

Elke danser even belangrijk
Bij ons staat elke danser op de eerste plaats. Of je nu danst voor je plezier of op het hoogste niveau wil presteren. Er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht, plezier,  kwaliteit en respect. 

Funky openingsdans / Wedding dance
Badabounce is tevens de plek voor bruidsparen die de tradities overboord gooien en hun bruiloftsgasten verrassen met een funky openingsdans

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram