Dansschool Badabounce 

'The right move'   

Dansdocenten

Jantina

Jantina

Creative Director & Dansdocente

Over Jantina vulde haar hele jeugd en tienerjaren met ballet waarmee zij een zeer goede basis legde om ook andere dansstijlen te ontdekken. In 2002 volbracht zij een officiële opleiding tot dance-instructor. Na een aantal jaren ervaring in het lesgeven te hebben opgedaan, werden in het voorjaar van 2006 plannen gesmeed voor een eigen dansschool. Het resultaat hiervan is dat op 1 september 2006 Badabounce Streetdance Nijkerk officieel van start is gegaan. Jantina heeft zich bewezen als een veelzijdige choreografe van die alles uit haar dansers weet te halen zonder de persoonlijke aandacht en het sociale contact uit het oog te verliezen. Door het volgen van lessen bij diverse internationale choreografen heeft zij zich allround gespecialiseerd in meerdere dansstijlen zoals Streetdance, hiphop, dancehall, Burlesque en Modern. Deze stijlen verwerkt ze graag in al haar choreografieën wat ervoor zorgt dat je als danser bij Badabounce met een grote variatie aan bewegingen en muziek te maken krijgt!

Jarno

Jarno

Choreograaf & Dansdocent Badaboyzzz

Over Jarno is al vanaf de start van Badabounce achter de schermen zeer actief. Onder de hoede van Jantina en met een flinke dosis doorzettingsvermogen leerde Jarno de fijne kneepjes van het dansen en lesgeven. Hij volgde daarnaast intensief Urban en Hip Hop lessen bij een gerenommeerde dansschool in Utrecht. Jarno is inmiddels voor het 7de jaar coach van de vier Badaboyzzz-groepen. Waar de jongens behalve coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht diverse dansstijlen wordt aangeleerd. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de kidsgroepen in Putten en de 15-17 Streetdance groep. Stoer en een hoge entertainmentwaarde zijn kenmerkend voor de choreografieën van Jarno. Met zijn wedstrijdgroep Zero Gravity won hij de afgelopen drie jaar al elf prijzen met als hoogtepunten tweemaal een golden ticket voor landelijke finale met de 25 beste danscrews van NL.

Shanna

Shanna

Positie Docente Streetdance

Over binnenkort meer over Shanna

Stacey

Stacey

Positie Docente Modern & Streetdance

Over Stacey is haar hele leven al bezig met dansen. Begonnen met klassiek en jazz en later ook actief in hiphop. Afgestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie is Stacey opgeleid tot danser, docent en choreograaf. Inmiddels heeft zij ook haar HBO-diploma Bachelor docent & dant bij ArtEZ behaald. Tijdens haar studiejaren heeft zij zich verdiept in diverse dansstijlen zoals Modern hedendaags en Afrikaans contemporary. Deze kennis en variatie zorgt voor verrassende en unieke choreografieën die veel verschillende dansers aanspreekt. Haar lessen kenmerken zich verder door een de hoge intensiteit, een stijle leercurve en plezier. Stacey geeft les aan de Tieners 12-13 jaar, Modern en Volwassenen in onze vestiging in Putten.

Ivan

Ivan

Positie Docent Breakdance gevorderden

Over Binnenkort meer info over Ivan

Sabrina

Sabrina

Positie Docente Hip Hop & Streetdance

Over Sabrina Haritos is 21 jaar en danst al 16 jaar in diverse dansstijlen. Zij geeft inmiddels al vijf jaar les in diverse dansstijlen van musical tot aan hiphop. Sabrina is afgestudeerd aan de Sportacademie in de specialisaties Bewegingsagogie, dans en fitness. Bij Badabounce geeft zij les aan de groepen Hiphop en Streetdance 13-14 jaar in Putten. Haar lessen kenmerken zich door een hoog energieniveau en gevarieerde choreografieën die passen bij de unieke stijl vrije stijl van Badabounce. Zij is erg enthousiast en weet dit over te brengen op haar dansers. Dit maakt de les van Sabrina ook nog eens gezellig.

Paul

Paul

Positie Docent Breakdance beginners

Over Binnenkort meer over Paul