Dansschool Badabounce 

'The right move'   

De danslessen bij Dansschool Badabounce Nijkerk/Putten

Dansen is leuk en dansen is gezond. Je kunt bij ons dansen op recreatief niveau of op wedstrijdniveau. Onze Freestyle streetdancelessen zitten vol verschillende dansstijlen van Afrodance en Breakdance tot aan Hiphop en Housedance. Wij zoeken altijd de juiste stijl en muziek bij de leeftijdsgroep.  

Voel je bij ons in de dansschool welkom, veilig en op je gemak. Plezier en kwaliteit staan bij ons voorop. Dansen is goed voor je conditie, lichaam en geestelijke gezondheid. Daarnaast helpen wij je zelfvertrouwen te creëren. Ieder jaar geven wij spetterende demo's en eindshows buiten de studio in theater en tijdens evenementen. 

Wij bieden een uitgebreid lesaanbod voor kinderen, tieners en volwassenen vanaf vijf jaar van beginners tot aan gevorderd. Dans altijd met je leeftijdsgenoten op de hipste nummers van deze tijd of een funky gouwe ouwe. Komt een bepaalde dag niet uit dan kun je bij ons altijd op een andere dag terecht. 

Dus meld je aan voor een gratis proefles en kom naar de studio om te proberen of dansen iets voor jou is! Wij wensen je alvast heel veel plezier!

Klik hier voor het lesrooster 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram