Dansschool Badabounce 

'The right move'   

Streetdance & Hiphop Wedstrijdteams & Selectie Badabounce Streetdance Nijkerk

Deze lessen zijn er voor leerlingen die alles uit het dansen willen halen en/of zeer getalenteerd zijn. En naast hun reguliere groep een extra uur per week willen trainen in een wedstrijdgroep.  

Wij selecteren deze talenten zelf. Inzet, aanwezigheid, enthousiasme en talent zijn elementen die wij hierbij meenemen in onze keuze. Wij hebben wedstrijdteams in verschillende leeftijdscategorieën (vanaf 10 jaar).

De wedstrijdteams trainen met een relatief klein aantal personen, waardoor het mogelijk is om intensiever en dieper in te gaan op techniek en te werken aan uitstraling, energie en performance. Daarnaast worden deze leerlingen getraind om deel te nemen aan wedstrijden en optredens binnen en buiten de studio voor modeshows, en opdrachten vanuit bedrijven zoals openingen en evenementen. 

Trots
Inmiddels staan de wedstrijdteams van Badabounce door heel Nederland hoog aangeschreven binnen het Urban danscircuit vanwege uitstekende prestaties op verschillende wedstrijden. In 2018/2019 wonnen wij onder meer Dutch Dance Experience, Check it Art en Prove Your Move. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram