Dansschool Badabounce 

'The right move'   

Gave foto's gemaakt van de Puttense dansers tijdens de laatste eindshow op 30 juni 2018 in Stroud. Wil je deze foto's nabestellen? Stuur dan vóór 9 november een email naar putten@badabounce.nl met daarbij je naam en de naam van de groep(en) waarmee je hebt opgetreden.  

Groepsfoto's gemaakt tijdens de Eindshow 'At the Movies' op zaterdag 30 juni 2017, gemaakt door Studio Nijkerk, waar je de foto's samen met actiefoto's van de eindshow in hoge resolutie kunt bestellen. 

Zaterdag 28 januari 2017 was het weer tijd voor de jaarlijkse Januari-demo in Sporthal Nijkerk. Alle dansers mochten laten zien wat ze tot dan hadden geleerd en deden dat met veel energie en plezier. Hieronder de fotoreportage gemaakt door Manon van den Brink. 

Zaterdag 18 juni 2016 sloten wij ons jubileumjaar af met twee prachtige eindshows met onze 300 Badabouncers in Theater De Flint. Een korte indruk van de avondvoorstelling vind je hier met foto's van Manon van den Brink. Voor nog 700 foto's van de middagvoorstelling klik dan op de afbeelding rechts op deze pagina van Studio Nijkerk.