Dansschool 
'The right move'   

Danslessen in Nijkerk en Putten bij Dansschool Badabounce 

Uniek, enthousiast en professioneel
Al bijna 15 jaar zijn wij dé professionele en dynamische allround streetdance school in Nijkerk waar wekelijks honderden dansers uit Nijkerk en omstreken, vanaf vijf jaar oud, op elk niveau, danslessen volgen. 
Onze lessen hebben een eigen unieke stijl en bevatten verschillende elementen als hiphop, dancehall, Burlesque, Modern, Popping & Locking en Breakdance. 

Leer dansen op verschillende dansstijlen op jouw niveau
Als danser bij Badabounce leer je per seizoen minimaal vier verschillende choreografieën en maak je kennis met diverse stijlen en muziek. Wij bieden lessen aan voor beginners en gevorderden. Het plezier, kwaliteit en enthousiasme staan bij ons zeer hoog in het vaandel. 

Hiernaast hebben wij, voor wie dansen meer dan een hobby is, zeer succesvolle wedstrijdteams en een selectie in verschillende leeftijdscategorieën. Zij reizen het hele land door voor wedstrijden en verzorgen tevens optredens en workshops op scholen, evenementen en muzikale modeshows. 

Dansstudio Nijkerk
De danslessen worden gegeven in Nijkerk en Putten compleet met kleedkamers, toiletten ergonomische dansvloer, airco en spiegels. Ieder jaar zijn er voor al onze dansers twee momenten van grote voorstellingen waarvan de eindshow tegen de zomer plaatsvindt in een echt theater.

Wedding dance
Badabounce is de plek voor bruidsparen die de tradities overboord gooien en hun bruiloftsgasten willen verrassen met een knallende en funky openingsdans. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram