Dansschool 
'The right move'   

Danslessen voor ouderen die bang zijn om te vallen 

dansles voor ouderen

In de gemeente Nijkerk groeit het aantal ouderen en een grote groep is bang om te vallen. De meeste valincidenten gebeuren om- en rond het huis en meer dan 1/3 komt hierdoor met letsel in het ziekenhuis terecht.

Na de voorjaarsvakantie  starten we  op maandag 26 februari 2024 van 19.00 - 20.00 uur daarom met een 10 weekse cursus dansen in groepsverband in Nijkerk. 

Dansen houdt het lichaam soepel en je botten sterk, ook bij ouderen. Bovendien leer je beter om te gaan met je evenwicht en balans te houden, wat het risico op vallen enorm verlaagd. Daarnaast is het natuurlijk heel gezellig om in groepsverband te dansen op de leukste muziek van toen en nu. En dat is precies wat we gaan doen.

‘’Ook wij hebben het van dichtbij meegemaakt dat iemand na een val sneller in de problemen komt met zijn of haar gezondheid. Wij hopen met deze lessen een steentje bij te dragen door preventief mensen zich meer bewust te maken van hun evenwicht voor een betere balans. Bovendien gunnen we iedereen plezier in combinatie met bewegen en dat is precies wat we gaan doen’’, aldus Jantina Klompenhouwer, eigenaresse van dansschool Badabounce.

Aanmelden kan nu al door een mailtje te sturen naar info@badabounce.nl. Vergeet hierbij niet uw contactgegevens achter te laten. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Jantina Klompenhouwer 06 422 133 99.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram